News

Ongoing projects and Exhibitions

DEPOT: het Atrium

Museum Boijmans van Beuningen, Rotterdam

Het te bouwen Collectiegebouw ontworpen door MVRDV naast Museum Boijmans van Beuningen wordt publiek toegankelijk. Voor het hart van het gebouw, het atrium, ontwikkelt en ontwerpt kunstenaar Marieke van Diemen ism DerksdenBoer Interieur Architectuur en MVRDV een 3D “Maze” samengesteld uit staal en glas. Een concept voor elementen/vitrines op een wijze dat deze een duizelingwekkende en niet-hierarchisch inzicht geven van de collectie van het museum.

In het Depot Journaal lees je alles over de realisatie van Depot Boijmans Van Beuningen. Zo ook het interview met Marieke van Diemen over het ontwerp voor het Atrium.

The Maze: een wonderbaarlijk en spectucalair doolhof

Contemporary Contemplations

PHK 18, Rotterdam

January 20th we will raise a glass to the new year and our exhibition:
PHK18 #17: CC #4 Contemporary Contemplations

Centred around artists focussing on repetition, rhythm, and gestures with an emphasis on the moment and feeling of duration.

https://phk18.nl/

Tentoonstelling van 20.01.2019 tot 29.03.2019

Kunsthaus Erfurt, Duitsland

Contemporary Contemplations, eerder te zien in Arti et Amicitiae, Amsterdam en Kunstquartier Bethanien, Berlijn,
opent 7 september 2018 in Kunsthaus Erfurt, Duitsland. aanvang: 20:00h

https://www.kunsthaus-erfurt.de

Tentoonstelling van 7.9.2018 tot 2.11.2018

Kunstquartier Bethaniën, Berlijn

Herhaling als mogelijkheid tot intensivering en verkenning in een gereduceerde beeldtaal.

Wij nodigen u van harte uit voor de opening van de tentoonstelling Contemporary Contemplations op vrijdag 16 maart om 17 uur.

Arti et Amicitiae, Amsterdam

Wij nodigen u van harte uit voor de opening van de tentoonstelling Contemporary Contemplations op vrijdag 16 maart om 17 uur.

Ons huis, nieuwe idealen

Kunstcentrum Haarlem 10-2 t/m 17-3 2018

Op zaterdag 10 februari opent Liesbeth van der Pol (architect en Rijksbouwmeester 2008-2011) de tentoonstelling ‘ONS HUIS, nieuwe idealen’. U bent van harte welkom!

In de wereld waarin we leven is ons huis een vertrouwd baken. Op dit thema re ecteren negen beeldend kunstenaars, ontwerpers en architecten met nieuw werk. Sander Bokkinga, Henri Borduin, Michiel Bos, Marieke van Diemen, Jessica den Hartog, Maarten Olden, Maurice van Tellingen, Yvon Visser en Frans Willigers laten ons met andere ogen kijken en nemen je mee in hun verhalen waarin de scheidslijn tussen beeldende kunst, architectuur en vormgeving vervagen.

Pin It on Pinterest

Share This